Over Van de Scheur

Van de Scheur kantoor-en bedrijfsmeubelen is een echt familiebedrijf.
Op 1 maart 1984 begon vader Van de Scheur zijn handelsonderneming aan de Notaris Fischerstraat in Ede. Het bedrijf werd gevestigd in het voormalig Leger des Heils gebouw.
Van de Scheur specialiseerde zich al snel in de toelevering van kantoormeubelen en bedrijfsmeubelen.

Groei in Ede

Het assortiment kantoormeubelen werd steeds groter, daarom was verhuizen naar een groter bedrijfspand noodzakelijk. Vader Van de Scheur verhuisde daarom naar het naastgelegen pand van de bakkerij.
Later kocht hij het pand aan de Kerkweg 39 in Ede, waar Van de Scheur kantoormeubelen nog steeds een filiaal heeft.

Van de Scheur kantoormeubelen en bedrijfsmeubelen Ede

Specialisatie in kantoormeubilair

In 1988 deed zoon Henk zijn intreden binnen Van de Scheur kantoor-en bedrijfsmeubelen. In 1996 vormde hij samen met zijn vader een VOF. De handel was inmiddels volledig toegespitst op nieuw en gebruikt kantoormeubilair.

Opening vestiging Apeldoorn

In 1999 opende Van de Scheur Kantoor- en bedrijfsmeubelen haar vestiging in Apeldoorn aan de Dijkgraafweg 6. Na de opening van de kantoormeubilair vestiging in Apeldoorn kwam zoon Gert erbij. Gert runde Van de Scheur kantoor- en bedrijfsmeubelen in Apeldoorn 20 jaar en is nu werkzaam in ons filiaal in Ede.

Ingrid, de vrouw van Henk werkte in de loop der tijd steeds meer mee in de zaak. In 2005 leidde dit tot een overname van de VOF door Henk en Ingrid, die tot op de dag van vandaag samen eigenaar zijn van ons mooie kantoormeubilair bedrijf.

Per 1 April 2019 hebben wij afscheid genomen van ons filiaal in Apeldoorn.

Per 1 april 2019 hebben wij de vestiging in Apeldoorn gesloten en hebben we ons puur in Ede gevestigd.

Groen.

Per 01-06 2019 maken ook wij gebruik van een elektrisch vervoermiddel.
We hebben 2 snorscooters de deur uitgedaan en maken nu gebruik van een elektrische step.. (ja, ik weet het Wink, Smiley, Gelukkig, Glimlach, Geel, Gezicht, Icon )

Van de Scheur kantoor en bedrijfsmeubelen Apeldoorn