Zit sta tafels

Ergonomisch op kantoor en thuis

Een zit sta tafel of zit sta bureau is ideaal om thuis of op kantoor ergonomisch te werken. Afwisselend staand en zittend werken is namelijk hartstikke gezond. Het stimuleert de bloedsomloop en stofwisseling, zorgt voor meer energie en voorkomt rugklachten.

Elektrisch verstelbaar bureau

In hoogte verstelbaar

Een zit sta bureau is niets anders dan een elektrisch verstelbaar bureau. Door het bureau in hoogte te verstellen, kun je om beurten zittend en staand werken. Naast zit sta bureaus zijn er ook zit sta tafels, om zittend of staand te vergaderen.

Zi sta tafels bekijken en proberen in de showroom?

Plan direct een afspraak

Zit sta tafels en bureaus

Zit sta tafels en bureaus zijn thuis en op kantoor aan een ware opmars bezig. De hoogte van deze elektrisch verstelbare tafels en bureaus kun je makkelijk op de ideale zit- of stahoogte instellen, waardoor je zittend en staand werken eenvoudig kunt afwisselen. Zo kun je eraan denken om aan een zit sta tafel bepaalde taken zittend en andere taken staand te doen.

Zit sta tafels

Zit sta tafels zijn behalve om aan te werken ook ideaal om staand te vergaderen. Staand vergaderen aan een elektrisch verstelbare tafel verkort een vergadering met wel een derde, omdat er actiever wordt vergaderd. Bovendien zorgt de fysiek open houding aan een zit sta tafel voor meer non-verbale communicatie, wat de groepsdynamica verbetert. Zo duurt die vergadering van een uur aan een zit sta tafel nog maar 40 minuten, wat niet alleen tijd, maar ook kosten bespaart.

Zit sta bureaus

Zowel langdurig zitten als lang staan is slecht. Een combinatie van zittend en staand werken aan een zit sta bureau is dan ook ideaal. Aanbevolen wordt om niet langer dan één uur aan elkaar te zitten of te staan. Een elektrisch verstelbaar bureau maakt het mogelijk om heel eenvoudig een half uur te zitten en daarna een half uur te staan.

Zit sta tafels van de Scheur

Ergonomisch verantwoord werken

Op zoek naar elektrisch verstelbare bureau's?
Wilt u de showroom bezoeken?

Neem direct contact op

Wij helpen u graag om te zorgen dat uw kantoor of thuiswerkplek er straks weer als nieuw uitziet!

Zitten is het nieuwe roken

Er wordt wel eens gezegd dat zitten het nieuwe roken is. Een uur zitten verkort je leven zelfs met 5 minuten. Als je vaak langdurig zit tenminste. Maar ook lang staan is niet gezond. Het zorgt voor gewrichtsklachten, gezwollen enkels en spataderen, weten bijvoorbeeld kappers. De oplossing? Om en om zittend en staand werken aan een elektrisch verstelbaar bureau.

Voordelen zit sta tafels

  • Afwisselende werkhouding
  • (Elektrisch) verstelbaar
  • Juiste houding voor de juiste taak
  • Voorkomt lichamelijke klachten

Kom kijken en proberen in onze showroom

Plan een afspraak

Van de Scheur Zit sta tafels

Zit sta tafels en bureaus in de praktijk

Maar hoe doe je dat dan: om beurten zittend en staand werken aan een zit sta tafel of bureau? Of het nu op kantoor is of thuis: je kunt zitten en staan eenvoudig afwisselen met een elektrisch verstelbaar bureau. Liefst samen met een ergonomische bureaustoel of zitbal.

Ideaal is om beurtelings pak ‘m beet een half uur te zitten en te staan. Maar praktischer is het om bepaalde taken zittend of staand te doen aan een zit sta bureau. Lees je e-mails en vergader bijvoorbeeld staand. En voer taken die meer concentratie vereisen, zoals het typen van dat rapport, zittend uit.

Een in hoogte verstelbare zadelkruk vormt een ideale combinatie met een zit sta tafel, omdat je er ergonomisch verantwoord op kunt zitten, maar omdat deze ook ondersteuning biedt bij het staan.

Zit sta tafels? Start bij Van de Scheur Kantoormeubelen in Ede

Bel of bezoek onze showroom voor een goed advies.

0318-617812
Neem contact op