Filters

Nieuw of Gebruikt
Prijscategorie
Kleuren

Tweedehands kantoormeubelen

Van de Scheur Kantoormeubelen heeft een uitgebreid aanbod tweedehands kantoormeubelen. Van zo goed als nieuwe vergadertafel tot bureaustoel en van archiefkast tot locker. In onze showroom in Ede vindt u gebruikte kantoormeubelen van gerenommeerde merken als Ahrend, Gispen en Håg. Een groot deel van onze collectie tweedehands kantoormeubelen vindt u in onderstaand overzicht. Samen leveren we via hergebruik een bijdrage aan een duurzamere samenleving.

Bent u op zoek naar iets specifieks of staat het product of merk dat u zoekt hier niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Heeft u kantoormeubelen die u wilt verkopen? Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het inkopen van tweedehands kantoormeubelen en nemen uw gebruikte inrichting graag van u over. Op de pagina Inkoop vindt u aanvullende informatie, maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Van de Scheur Kantoormeubelen: specialist in nieuwe en tweedehands kantoormeubelen

Naast een groot aanbod tweedehands of zo goed als nieuw kantoormeubilair, hebben wij ook een zeer breed assortiment nieuwe kantoormeubelen. U kunt bij ons terecht voor uw complete kantoorinrichting, van bureaustoel tot ladekast en van vergadertafel tot accessoires zoals een voetensteun of zichtschot bijvoorbeeld. De door u gekochte meubelen en/of accessoires kunnen we uiteraard bij u op locatie bezorgen en voor u monteren; meer hierover leest u bij werkwijze en garantie.

Alles voor uw complete kantoorinrichting

Wij hebben ruime ervaring in verkoop en inkoop van zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen en adviseren u dan ook graag bij de aanschaf van uw kantoorinrichting. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie kantoormeubelen en accessoires van uiteenlopende gerenommeerde merken – zowel nieuw als gebruikt. U bent op werkdagen tussen 13.00 en 17.30 uur van harte welkom aan de Kerkweg 39 in Ede. 

Natuurlijk kunt u een groot deel van onze producten ook alvast online bekijken, waarbij u kunt aangeven in welke prijsklasse u iets zoekt en of u op zoek bent naar nieuw of gebruikt meubilair.

Van de Scheur Kantoormeubelen, uw specialist in gebruikt en nieuw kantoormeubilair!

 

Wij wijzen u op onze privacyverklaring