Tweedehands kantoormeubelen

Vind een compleet nieuwe kantoorinrichting

Op zoek naar tweedehands kantoormeubelen? Van de Scheur Kantoormeubelen heeft een uitgebreid aanbod tweedehands kantoormeubilair. Perfect voor een compleet nieuwe inrichting van uw kantoorruimte, vergaderzaal, trainingsruimte of zakelijke ontvangstruimte.

Zo goed als nieuw kantoormeubilair

Een uitgebreid aanbod geeft u ruime keuze

Van zo goed als nieuwe tweedehands bureaus, zit-sta tafels, vergadertafels en bureaustoelen tot volledig gereviseerde tweedehands archiefkasten, lockers en tweedehands stoelen. Ons uitgebreide aanbod geeft u ruime keuze. Wel zo fijn! Bekijk hieronder ons aanbod tweedehands kantoormeubelen of bezoek onze showroom in Ede.

Ons aanbod tweedehands kantoormeubelen

Tweedehands kantoormeubelen bekijken en proberen in de showroom?

Plan direct een afspraak

Tweedehands kantoormeubelen
A-merken voor een scherpe prijs

In onze collectie tweedehands kantoormeubelen vindt u gebruikte kantoormeubelen van gerenommeerde merken zoals onder meer Ahrend, Gispen en Håg. Sterke merken en kwaliteitsmeubelen. Zo goed als nieuw en klaar voor een tweede leven! Waarom kostbare nieuwe kantoormeubelen aanschaffen als tweedehands kwaliteits-kantoormeubelen betaalbaarder en duurzamer zijn!

Tweedehands bureaus en bureaustoelen

Direct leverbaar

Van de Scheur heeft niet alleen een groot aanbod tweedehands bureaus en bureaustoelen, we kunnen uw nieuwe kantoorinrichting ook bijna altijd direct uit voorraad leveren. Hierdoor kunt u razendsnel uw kantoorruimte opnieuw inrichten en een nieuwe functie geven.

Tweedehands kantoormeubilair voor thuiswerkplekken

Wilt u thuis uw thuiswerkplek opnieuw inrichten? Zodat u een prettige en gezonde werkplek hebt waar u comfortabel langdurig kunt thuiswerken? We leveren betaalbare tweedehands bureaus en tafels, bureaustoelen, stoelen, kasten en zadelkrukken. Verstelbaar en ergonomisch verantwoord voor een gezonde werkhouding bij langdurig thuiswerken.

Tweedehands kantoormeubelen van de Scheur

Uw kantoor weer als nieuw

Op zoek naar specifieke tweedehands kantoormeubelen?
Wilt u de showroom bezoeken?

Neem direct contact op

Wij helpen u graag om te zorgen dat uw kantoor er straks weer als nieuw uitziet!

Tweedehands kantoormeubelen
Betaalbaar en beter voor het milieu

Steeds meer mensen zien het belang in van duurzaam ondernemen. We zien de vraag naar kwalitatief goede, gebruikte kantoormeubelen de afgelopen jaren dan ook sterk groeien. Waarom zou u investeren in een volledig nieuwe kantoorinrichting, wanneer tweedehands kantoormeubelen nog perfect voldoen en er als nieuw uitzien?

Sla je slag

Met de aanschaf van tweedehands kantoormeubelen sla je 3 vliegen in één klap; je kantoor is als nieuw, je bespaart direct in de kosten en het is beter voor het milieu. Daar dragen wij graag aan bij. Wilt u ons aanbod het liefst in het echt bekijken en uitproberen? Kom dan kijken in onze showroom in Ede. Plan direct een afspraak!

Voordelen tweedehands kantoormeubelen

  • Zo goed als nieuw kantoormeubilair
  • A- merken voor scherpe prijzen
  • Kostenbesparend
  • Duurzame oplossing
  • Beter voor het milieu

Kom kijken en proberen in onze showroom

Plan een afspraak

Van de Scheur tweedehands kantoormeubelen

Specialist in nieuwe en tweedehands kasten, bureaus en stoelen

Mix en match nieuwe en tweedehands kantoormeubelen

Naast een uitgebreid aanbod zo goed als nieuw kantoormeubilair hebben we ook een mooie collectie nieuwe kantoormeubelen. Zoekt u een fijne, nieuwe bureaustoel een bureau, vergadertafel, kast of brandkast? Of bent u op zoek naar handige accessoires, zoals een voetensteun, tafelscherm of een Coronaproof scheidingswand. Bekijk ons aanbod nieuwe kantoormeubelen en accessoires of neem contact op voor passend advies.

Ruim 35 jaar ervaring

Met de aankoop van gerenommeerde merken

Bij Van de Scheur Kantoor- en bedrijfsmeubelen hebben we inmiddels meer dan 35 jaar ervaring met de inrichting van kantoren en bedrijfsruimten. Belangrijke uitgangspunten daarbij: uw kantoorinrichting moet functioneel zijn en uw medewerkers moeten comfortabel, gezond en veilig kunnen werken in een sfeervolle kantooromgeving. En laten we uw klanten en gasten niet vergeten. Die wilt u professioneel ontvangen in een representatieve werkomgeving.

Uw kantoor weer als nieuw met tweedehands kantoormeubelen

Bel of bezoek onze showroom voor een goed advies.

0318-617812
Neem contact op