Nieuw kantoormeubilair

Tot de leveringsmogelijkheden van Van de Scheur Kantoor- en bedrijfsmeubelen behoren ook nieuw meubilair en nieuwe accessoires. Om de beste prijs-kwaliteit verhouding te waarborgen wordt onze collectie met nieuw kantoormeubilair en kantoorbenodigdheden zorgvuldig samengesteld.

Bekijk hier de brochure met nieuw meubilair.

Werkplekken

Het lijkt vanzelfsprekend, maar vaak staan we er niet bij stil; naast ons bed brengen we in de week de meeste en soms meer tijd door op onze werkplek. Het mag dan ook duidelijk zijn dat de kwaliteit van onze werkplekken aandacht verdient. Uiteraard wil je op een ruime en verzorgde werkplek werken, met een eigentijdse uitstraling.  Daarbij is het belangrijk dat er in de juiste werkhouding gewerkt kan worden. We weten allemaal dat een ergonomische werkhouding de vitaliteit van medewerkers ten goede komt. Dat in combinatie met het flexibele gebruik van kantoormeubilair dat vaak terug te zien is op kantoren, maakt in hoogte verstelbaarheid van werkplekken een vereiste. 

Bureaus en vergadertafels

Van de Scheur levert verschillende stabiele bureaus en bureau onderstellen, die in hoogte verstelbaar zijn. Daarbij varieert het assortiment verstelbare onderstellen tussen met bouten in hoogte verstelbare poten, traploos verstelbare handslinger bureau frames en elektrisch verstelbare zit/sta bureaus. Van de Scheur heeft zowel in Ede als in Apeldoorn een ruim assortiment bureaus uitgestald staan. Ons assortiment is echter veel groter, vindt u niet wat u zoekt, vraag naar de mogelijkheden. 

Bureaustoelen

Bureaustoelen bestaan er in veel verschillende soorten en maten. Ook de prijzen van bureaustoelen lopen sterk uiteen. Van de Scheur heeft van elk kaliber stoel voldoende keuze. Wij nodigen u graag uit om te komen proef zitten en te kijken welke bureaustoel met welke instelmogelijkheden op uw verwachtingen aansluit.

Opbergruimte

Uw werkplek dient u voldoende ruimte en overzicht te bieden om comfortabel en productief te kunnen werken. Zorg ervoor dat u over voldoende opbergruimte beschikt. Kies de vorm van opbergruimte die het beste bij u past. Van de Scheur levert diverse ladeblokken, vitrinekasten, roldeurkasten en draaideurkasten. Ook voor brandkasten bent u bij ons aan het juiste adres. Uiteraard is het mogelijk uw kantoormeubelen in een eenduidig geheel samen te stellen.
Toegevoegd!