Filters

Nieuw of Gebruikt
Prijscategorie
Kleuren

Brandkasten

Op 25 mei 2018 trad de nieuwe Europese privacywet in werking, in Nederland beter bekend als de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De nieuwe privacywet geldt voor alle ondernemers die met privacygevoelige gegevens werken. Dus misschien ook voor u? Iedere onderneming werkt namelijk met persoonsgegevens en zal deze gegevens moeten beschermen.
Veel ondernemers denken dat de AVG alleen gaat over het beschermen van digitale data. Het gaat echter om veel meer. Het gaat om de bescherming en toegang van al uw data, dus ook gegevens op papier. Denk hierbij bijvoorbeeld aan klantoverzichten, bezoekersregistraties, sollicitaties en personeelsdossiers.

Documenten met privacygevoelige gegevens kunt u natuurlijk het beste beschermen in een inbraakwerende kluis of archiefkast! 
Omdat de nieuwe privacywetgeving het oude beleid vervangt en het een verordening betreft, hebben de regels directe werking. Dit betekent dat alle ondernemingen per 25 mei 2018 moesten voldoen aan de nieuwe wetgeving. Bedrijven die hun beleid op deze datum nog niet hebben aangepast, of die de nieuwe gegevensbeschermingswet overtreden, kunnen hoge boetes verwachten van bedragen tot €20 miljoen of 4 procent van de wereldwijde jaaromzet. Reden genoeg voor u en uw klanten om helemaal AVG-proof te zijn! 
Meer over de AVG vind u hier.

Op dit moment hebben we een aantal kluizen/kluisjes staan uit de showroom van onze leverancier NAUTA. Misschien staat er iets van uw gading bij?
Kom gewoon even langs. het gaat van kleine sleutelkluizen tot (kleine) zware jongens van dik 200 kilo.


Bent u op zoek naar kluizen, brandwerende kasten of geldkistjes?? Kijk dan eens in onze catalogus. Hier vind u onder andere: Sleutelkasten, documentensafe's en nog veel meer om uw waardevolle spullen te beschermen.