Gebruikt kantoormeubilair

Gebruikt kantoormeubilair, is dat wel in orde? Een vraag die klanten regelmatig aan ons stellen. De eerste stelregel bij de selectie van gebruikte kantoormeubelen die wij aan ons assortiment toevoegen, is dat wij zelf nog achter het meubilair moeten willen werken. Wij stellen zorgvuldig de staat van meubilair vast en houden rekening met de leeftijd van kantoormeubilair. Ernstig beschadigde, vervuilde of verouderde kantoormeubelen worden door ons niet opgekocht en zeker niet verkocht.

Kantoormeubilair in goede of zelfs nieuwstaat

Van de Scheur kantoor- en bedrijfsmeubelen heeft naast gebruikt meubilair een breed assortiment nieuw kantoormeubilair. Ons assortiment bestaat onder andere uit bureaus, kasten voor in uw kantoor of archiefruimte, bureaustoelen en kantoortoebehoren die in zeer goede staat verkeren. Onze gebruikte kantoormeubelen zijn eigentijds en verkeren in goede of zelfs nieuwstaat.

‘Refurbished’ kantoormeubilair

De term refurbished kantoormeubilair wordt door veel collega’s te pas en te onpas gebruikt. Bij Van de Scheur krijgt niet zomaar ieder kantoormeubelstuk dit predicaat. Veel kantoormeubelen die wij inkopen verkeren namelijk in zeer goede staat en kunnen nadat deze door ons gereinigd zijn weer op naar een nieuwe eigenaar. Met alleen reinigen is er bij Van de Scheur nog geen sprake van refurbished kantoormeubilair. Bij het refurbishen van kantoormeubelen worden onderdelen van het meubel die gebruikssporen bevatten vervangen. Daarmee koopt u voor toegankelijke prijzen, kantoormeubilair dat bijna in nieuwstaat verkeert.

‘Refurbished’ bureaustoel

Als het gaat om bureaustoelen en vergaderstoelen betreft een stoel die refurbished is, vaak een stoel waarvan de zitting (en rugleuning) opnieuw gestoffeerd is. Indien de complete zitting niet meer in bijna nieuwstaat is, kan ervoor worden gekozen de complete zitting te vervangen. Veelal betreffen refurbished bureaustoelen en vergaderstoelen, stoelen uit het hogere segment.

‘Refurbished’ bureau of vergadertafel

Bij bureaus en tafels heeft de vernieuwing vaak betrekking op het blad van het meubilair. Vaak verkeert een onderstel in topconditie, waar er op het blad soms sporen van gebruik te zien zijn. In dat geval wordt een bureau of vergadertafel voorzien van een nieuw blad. Daarbij is de keuze mogelijk uit verschillende kleuren, diktes en materialen.

Van de Scheur kantoor- en bedrijfsmeubelen biedt u de mogelijkheid om zelf een gewenst onderstel en blad te combineren voor tafels en bureaus. Denk hierbij aan een in hoogte verstelbare onderstel, het onderstel van een slingerbureaus en aan de steeds populairdere elektrisch verstelbare zit/sta bureau onderstellen die staand werken ook mogelijk maken.