Filters

Nieuw of Gebruikt
Prijscategorie
Kleuren

Ahrend kantoormeubelen

Van de Scheur Kantoormeubelen heeft een uitgebreid aanbod Ahrend kantoormeubelen. Van vergadertafel tot bureaustoel en van archiefkast tot locker. In onze showroom in Ede vindt u ons assortiment van Ahrend kantoormeubilair. Een groot deel van onze collectie vindt u in onderstaand overzicht.

Ahrend creëert al meer dan 100 jaar kantoormeubilair volgens het 'Less is More' principe. Hierdoor zijn deze kantoormeubelen volledig in harmonie met de gebruiker en zijn er geen overbodige details.

Bent u op zoek naar eenspecifiek product van Ahrend, of staat het product dat u zoekt hier niet tussen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag!

Heeft u Ahrend kantoormeubelen die u wilt verkopen? Wij hebben ruim 30 jaar ervaring in het inkopen van tweedehands kantoormeubelen en nemen uw gebruikte Ahrend meubelen graag van u over. Op de pagina Inkoop vindt u aanvullende informatie, maar u kunt natuurlijk ook contact opnemen voor meer informatie of voor het maken van een afspraak.

Van de Scheur Kantoormeubelen: specialist in nieuwe en gebruikte kantoormeubelen

Naast een groot aanbod tweedehands of zo goed als nieuw kantoormeubilair, hebben wij ook een zeer breed assortiment nieuwe kantoormeubelen. U kunt bij ons terecht voor uw complete kantoorinrichting, van bureaustoel tot ladekast en van vergadertafel tot accessoires zoals een voetensteun of zichtschot bijvoorbeeld. De door u gekochte meubelen en/of accessoires kunnen we uiteraard bij u op locatie bezorgen en voor u monteren; meer hierover leest u bij werkwijze en garantie.

Goedkoop Ahrend kantoormeubilair

Ahrend bureaustoelen, Ahrend bureaus, elektrische bureaus van Ahrend, of Ahrend rolkasten? Tweedehands Ahrend kantoormeubelen zijn een goede keuze als u wilt gaan voor gebruikt kantoormeubilair. De bureaustoelen, tafels en kasten van Ahrend zijn namelijk van zeer gode kwaliteit en erg duurzaam.

Alles voor uw complete kantoorinrichting

Wij hebben ruime ervaring in verkoop en inkoop van zowel nieuwe als gebruikte kantoormeubelen en adviseren u dan ook graag bij de aanschaf van uw kantoorinrichting. In onze showroom vindt u een uitgebreide collectie kantoormeubelen en accessoires van uiteenlopende gerenommeerde merken – zowel nieuw als gebruikt. U bent op werkdagen tussen 13.00 en 17.30 uur van harte welkom aan de Kerkweg 39 in Ede. 

Natuurlijk kunt u een groot deel van onze producten ook alvast online bekijken, waarbij u kunt aangeven in welke prijsklasse u iets zoekt en of u op zoek bent naar nieuw of gebruikt meubilair.

Van de Scheur Kantoormeubelen, uw specialist in gebruikte en nieuwe Ahrend kantoormeubelen!

 

Wij wijzen u op onze privacyverklaring