Akoestische panelen

Accessoires - Akoestische panelen Accessoires - Akoestische panelen Accessoires - Akoestische panelen Accessoires - Akoestische panelen Accessoires - Akoestische panelen Accessoires - Akoestische panelen

Akoestische panelen

Heeft u een akoestisch probleem?
Met deze panelen lost u een groot probleem op.

Ze kunnen aan de wand, op het plafond, op de achterkant van een rij kasten, vrijstaand, op de tafels zelf als scherm.
Kortom overal op bevestigd worden met speciale bevestigings methoden.

De panelen zijn gemaakt van 60% gerecylede petflessen en 40% nieuw plastic, vervolgens wordt dit verwerkt in speciale machine's. 

Het is een heel duurzaam product en is 100% recylebaar.
Wij leveren zowel losse panelen als beprinte panelen als schilderij tot lasergesneden objecten.

Een aantal toepassingsmogelijkheden:
Kantoorinrichting. Denk aan: akoestische wanden, tafelschermen, geluidsisolerende muur, plafond en wanddecoratie, eventueel beprintbaar.
Videoruimtes, klaslokalen, wand en plafonddelen voor muziekstudio's, bioscopen en sportzaalwanden.

Nu ook: Verticale plafondpanelen. Zie link hieronder.

De panelen zijn zeer slagvast, maar ook beprikbaar.
Ze hebben een uitstekende kleurechtheid, omdat de kleur geinjecteerd is in de vezel.
De brandwerendheid is getest en volgens EN13501-1:2007+A1:2009 en heeft een klassering behaald van B-.s1,d0
De akoestische waardes zijn getest volgens Din EN ISO 354-2003-12

Klik hier voor waardes en voorbeelden.
Klik hier voor verticale plafondschermen.
Klik hier voor 25 mm dikke vrijstaande scheidingswanden.
Klik hier voor 48mm dikke vrijstaande scheidingswanden.
Klik hier voor 9mm dividers om grote werkvlakken te verdelen.
Klik hier voor de 25mm variant van de divider.
Klik hier voor de 27mm variant van de divider.
Klik hier voor de 18 mm voorzetwand.

Klik hier voor alle prijzen.

Hier een stuk uit het AD:

Je concentreren op je werk, het is tegenwoordig lastiger dan ooit. Een telefoon die om de haverklap piept, constant geroezemoes in de kantoortuin en een manager die voor ieder wissewasje een nieuwe e-mail stuurt: allemaal prikkels die de aandacht afleiden van je taken en je zo uitputten.

,De hersenen krijgen te veel informatie binnen, waardoor de aandacht versplintert. Het kost telkens weer energie om je opnieuw te concentreren. Mensen die overbelast zijn, zeggen vaak dat ze er ‘een vol hoofd’ van hebben", zegt Ulrika Leons, gezondheidszorgpsycholoog en mindfulnesstrainer. Als directeur van het bedrijf Skils Zorg van de Zaak geeft zij leiding aan zeventig psychologen die cliënten helpen met onder meer burn-outklachten.

Breinwerkers

Dat volle hoofd ligt voor een groot deel aan de veranderde manier van werken. ,,De meeste mensen zijn tegenwoordig ‘breinwerkers’. We zijn veel bezig met het produceren en verwerken van informatie, waarbij een enorm beroep wordt gedaan op ons werkgeheugen." Complexe taken waar een goede concentratie voor vereist is. Tegelijkertijd zijn er meer dingen dan ooit die de aandacht afleiden, zoals de bliepjes van de telefoon die werknemers op hun bureau hebben liggen.

Ook de omgeving maakt het voor werknemers vaak lastig om zich te concentreren. ,,De kantoortuin is funest voor de mentale gezondheid. Ons brein is namelijk altijd op zoek naar dingen die opvallen. Geluiden hoeven daarom niet hard te zijn om ons af te leiden." Ook het soort geluid en de voorspelbaarheid ervan – wanneer komt het en wanneer stopt het – spelen een rol. ,,Gepraat naast je is dubbel zo afleidend: niet alleen door het geluid zelf, maar ook omdat er inhoud is waar je naar gaat luisteren."

Wie denkt dat hij wel prima kan werken op een drukke afdeling, heeft het mis. ,,Sommige mensen zeggen 'ik kan mij goed afsluiten', maar uit onderzoek blijkt dat je er onbewust toch mee bezig bent." Onderzoek toont ook aan dat te veel prikkels op de werkvloer niet alleen leiden tot meer fouten, maar ook zorgen voor meer stress. Dat is niet goed voor de gezondheid. ,,Wie in een kantoortuin werkt, verzuimt 60 procent meer."

Dan is er nog afleiding in de vorm van communicatie. ,,Alle nieuwe berichten, e-mailtjes en telefoontjes onderbreken de concentratie. Ook buiten werktijd is het een belasting. Als je baas ook weleens in het weekeinde belt, ga je je toch elke keer afvragen of hij straks weer van zich laat horen."

geschreven door: Priscilla van Agteren 08-01-18
Lees hier het volledige verhaal.

Informatie
Nieuw of Gebruikt:
  • Nieuw
Categorie:
  • Accessoires
<< terug
prijs op aanvraag

Prijs-, model en uitvoeringswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen in Euro en excl. BTW.

Vragen? Neem contact op
Delen
Toegevoegd aan winkelwagen