Kantoormeubelen en bedrijfsmeubelen

Kantoorinrichting

Het aantal werkplekken dat de levering van kantoormeubelen omvat loopt bij Van de Scheur uiteen. Onze kantoormeubelen en toebehoren zijn in de meeste gevallen per stuk te koop. De leveringen variëren van een bureau, bureaustoel en een kast voor een kantoor van enkele vierkante meters tot de levering van kantoormeubelen en bedrijfsmeubelen voor bedrijfspanden met meerdere kantoren, vergaderruimtes of kantoortuinen.

Vergaderruimtes en lesruimtes

Voor de inrichting van een professioneel uitziende vergaderruimte, lesruimte of vergader plek in een kantoor, heeft Van de Scheur verschillende mogelijkheden. Ons assortiment biedt keuze uit verschillende stijlen, materialen en formaten van tafels. Daarbij zijn sommige opstellingen flexibel in te delen, zodat u uw ruimte in verschillende opstelling kunt inrichten, afhankelijk van hetgeen waar u op dat moment behoefte aan heeft.

Tot ons leveringsprogramma voor het inrichten van vergaderruimtes en lesruimtes horen onder andere vergadertafels, stoelen en toebehorenvoor bijvoorbeeld kabelmanagement. 

Een aangename en opgeruimde werkplek

Ook voor een strak uitziende en functionele werkplek of spreekruimte worden de benodigde accessoires door ons aangeboden. Hierbij kunt u denken aan kabelgeleiders, kabelgoten, beeldschermsteunen/ monitorarmen en desk organizers. 

Aankleding kantoor

Ook de aankleding van uw kantoor verdient aandacht. Ontvang uw gasten netjes met een representatieve ontvangstbalie of receptie, zorg voor voldoende prullenbakken en zakelijk ogende kapstokken. Uiteraard moet een werkplek functioneel zijn, maar sfeer mag niet ontbreken. Leuke aankleding in de vorm van bedrukte panelen of andere vormen van kunst leveren wij al rekening houdend met uw wensen graag mee met uw nieuwe of gebruikte kantoormeubilair. Een greep uit de mogelijkheden voor de aankleding van uw kantoor- en vergaderruimte(s) vindt u hier.

Opbergen van documenten

Wellicht is het niet het eerste waar u aan denkt bij het inrichten van een kantoor, maar belangrijk is het veilig opbergen van documenten. Bovendien ziet een opgeruimd kantoor er verzorgder uit dan los slingerende ordners en kantoorbenodigdheden zoals perforators en nietmachines.

Heeft u te maken met waardevolle documenten of is er contant geld in omloop binnen uw bedrijf? Van de Scheur biedt verschillende oplossingen in de vorm van kluizen en brandkasten.

Uw leverancier voor gebruikt en nieuw kantoormeubilair, in hoogte verstelbare bureau's, opdraaibare bureau's, elecktrische bureau's,  Gispen bureaustoelen, Ahrend bureaustoelen,  roldeurkasten, vergaderstoelen, vergadertafels, maatwerk voor bureau's en vergadertafels, losse buro onderstellen, Sitlife stoelen, Ahrend tafels, Ahrend kasten, Gispen tafels, Gispen kasten, 2deurs kasten, stellingen van hout en metaal, werkstoelen, zadelkrukken, design, enz enz.