Inkoop gebruikte kantoormeubelen door Van de Scheur Kantoormeubelen

Van de Scheur Kantoormeubelen is gespecialiseerd in verkoop en inkoop van kantoormeubelen. Wij nemen uw gebruikte kantoorinrichting graag van u over.

Van gebruikte bureaustoel tot tweedehands vergadertafel en ander kantoormeubilair: wij kopen grote en kleine partijen gebruikte meubelen op van gerenommeerde merken voor bedrijven in Nederland. Wilt u hier meer over weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u voor uw bedrijf of werkplek op zoek bent naar nieuw of gebruikt kantoormeubilair.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Gespecialiseerd in tweedehands kantoorinrichting

Voor de inkoop van tweedehands kantoorinrichting richten wij ons op jong gebruikte kantoormeubelen (10-100 werkplekken) van gerenommeerde merken zoals Ahrend, Aspa en Gispen. Heeft u kantoorinrichting die u wilt verkopen en wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? Stuur ons dan een aantal foto’s van de te verkopen meubelen, inclusief een inventarisatielijst. Op basis van deze informatie nemen wij contact met u op om eventueel een afspraak te maken.

Bekijk ons aanbod gebruikte kantoormeubelen

Ruime ervaring in inkoop en verkoop kantoormeubilair

Al sinds 1984 is Van de Scheur Kantoormeubelen in Ede het adres voor al uw kantoormeubilair. Of u nu op zoek bent naar een nieuwe inrichting of naar een tweedehands bureaustoel of complete werkplek: wij helpen u graag en goed. Naast nieuwe meubels van gerenommeerde merken als Ahrend, Aspa en Gispen verkopen wij ook jong gebruikte kantoormeubelen die nog in zeer goede staat zijn. Op onze website vindt u een overzicht van ons aanbod, maar u bent natuurlijk ook van harte welkom in onze showroom aan de Kerkweg 39 in Ede. Hier vindt u niet alleen een uitgebreid aanbod gebruikte kantoormeubelen, maar ook voor nieuw kantoormeubilair bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 13.00 uur tot 17.30 uur.

Neem contact met ons op

Heeft u gebruikte of nieuwe kantoormeubelen te koop, neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 0318-617812, of door onderstaand formulier in te vullen.

Wij wijzen u op onze privacyverklaring