Statafel Model A

Bureaus en Tafels - Statafel Model ABureaus en Tafels - Statafel Model ABureaus en Tafels - Statafel Model ABureaus en Tafels - Statafel Model A

Statafel Model A

Natuurlijk komt onze Model A statafel ook prima tot zijn recht tijdens de pauze, maar statafels zijn tegenwoordig veel meer dan een bartafel voor de kantine! Ze worden ook steeds vaker gebruikt als vergadertafel of in de wachtruimte en dragen daarnaast bij aan een gevarieerde lichaamshouding. Door het A-vormige frame krijgt de tafel een speelsere uitstraling, zonder aan robuustheid in te hoeven leveren. Zijn de besprekingen toch te lang om te blijven staan? Dan is deze tafel perfect te combineren met onze WINNY barkrukken.
 
Onze Model A statafel heeft een hoogte van 110cm en is daarmee net zo hoog als onze reguliere statafel. Daarnaast heeft het werkblad een formaat van 180x80cm, waarmee het genoeg ruimte bied voor 6 personen. Deze statafel is verkrijgbaar met een frame in de kleuren wit, aluminium, zwart en met een hippe industriële look! Toch liever een andere kleur? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden en de levertijden.
Informatie
Nieuw of Gebruikt:
  • Nieuw
Categorie:
  • Bureaus en Tafels
Breed:180 cm
Diep:80 cm
Hoog:110 cm
<< terug
prijs op aanvraag

Prijs-, model en uitvoeringswijzigingen voorbehouden. Alle prijzen in Euro en excl. BTW.

Kleur blad

Beuken
Wit
Lichtgrijs
Havanna
Wildperen
Donker eiken
Midden Eiken
Licht Eiken
Rustiek Eiken
Betonlook

Kleur frame

Aluminium
Wit
Zwart

Staat uw gewenste kleur hier niet bij? Neem contact met ons op:

Vragen? Neem contact op
Delen
Toegevoegd aan winkelwagen